Förmåner för tävlingsryttare 2018 - Åsbo Ryttarförening - IdrottOnline Klubb

• Uppdaterad: 2018-03-29 23:47

Gäller medlemmar som tävlar för Åsbo Ryttarförening

Licensavgifter

I Dressyr och Fälttävlan får ryttaren tillbaka halva avgiften (nationell licens) efter 10 starter och hela avgiften tillbaka efter 20 starter.
I Hoppning får ryttaren tillbaka halva avgiften (nationell licens) efter 20 starter och hela avgiften tillbaka efter 30 starter. Från Medelsvår räknas varje start som 1,5 start. I körning får kusken tillbaka halva avgiften efter 6 starter och hela avgiften tillbaka efter 10 starter.
Ansökan om återbetalning av licens med en redovisning skall lämnas in av ryttaren själv till: This is a mailto link, dock senast den 20 dec 2017. Försent inkommen ansökan beviljas ej.

Återbetalning av licens 2018

Tävlingsavgifter
Ryttare/kusk får tillbaka halva avgiften på alla hemmatävlingar, Pay&Jumps och Programridningar, förutsatt att man har hjälpt till före/efter eller under tävlingen. Tävlingsledaren är godkännare. Max 2 starter per tävling gäller.

Föreningen betalar lagavgift för alla discipliner och individuell startavgift i dressyr vid lagtävlingar.

Träningsavgifter
Ryttare/kusk får rabatt på träningsavgifter för gästtränare. Träningsbidrag för ungdomsryttare, upp till 25 år, på klubbträningar.
Hur mycket beslutas av styrelsen från gång till gång.

Skribent: Sara Andersson

ullmax